EM- runde 2 i Krzeszowice : Ingveig på pallen!

Første gang på pallen, i godt selskap! Foto: fra Håkonsen
Første gang på pallen, i godt selskap! Foto: fra Håkonsen

Ingveig Håkonsen tok tredjeplassen i dagens EM-runde, og dermed sin første internasjonale pallplassering. Det var bare et par prikker opp til Sara Trentini på 2.plass, mens Theresa Bäuml er suveren i EM hittil i år. De andre norske jentene plasserte seg også bra: Mette Fidje på 6.plass, Huldeborg Barkved på 9., Erika Melchior på 12. og Hanne G Haga på 13.plass.

Nivået var høyt, og et kraftig regnskyll natt til lørdag gjorde ikke saken bedrec så det ble godt med prikker på de aller fleste både i kvinneklassen og i Youth. Mats Nilsen skriver at nye grenser ble brutt, og det høres lovende ut!

I Youth-klassen ble Jarand-Mathias Vold Gunvaldsen nr 6,  Mats Nilsen nr 9 og Stian Paulsen nr 14 , men her har jeg ikke funnet en fullstendig resultatliste!

Omtale hos FIM-Europe 

Nytt løp i morgen! Sammenlagt i kvinneklassen er Mette nr 3 etter dagens løp, men med Ingveig og Jule Steinert rett i hælene..

Resultater kvinner:
kvinner side 1