Kaos på transporten i Frankrike, men Sondre klatret enda noen plasser

Gratulerer til Sondre Gilje Haga, som klatret opp til 11 plass i dagens VM runde i Trial 2. Norge ble dessverre uten representanter i høyeste klasse, da Håkon ble sjuk og Ole Kristian brøt etter en runde.
Resultater

Grand Prix                  Trial 2              Trial 125

Transporten i hovedrollen..
Transporten i hovedrollen..

Dagens VM-runde i Frankrike ble tøff ; både kjørere og ikke minst mindere fikk strekt seg så det holdt. Til og med de beste kjørerne måtte av sykkelen å dytte på transporten.. Beskrivelsen er «like ille som leira i Hobøl», og mange måtte kjøre flere seksjoner uten minder på plass. Henrik Haga kom ikke opp-  det sier vel det meste, og Audun Sørensen var en av de minderne som måtte trekkes opp i tau over den verste strekningen på vei opp mot seksjon 6-8 oppe på fjellet.  Her skjedde det også  en ulykke, der  minder Adri del Olmo  måtte flys ut med helikopter.
Dette oppgis som grunnen til at løpet ble erklært avsluttet etter seksjon 5 i siste runde, men andre mener det var fordi de beste kjørerne ikke lå an til å klare slutt-tida.. Uansett er det plenty forargelse og forbannelse over en transport som sammenlignes med enduro, der førere og søkklastede mindere risikerte liv og lemmer for å rekke tida!
I morgen blir sannsynligvis disse seksjonene fjernet, og erstattet av tre nye nede i samme område som resten.  Da er muligens også Håkon på beina igjen, og Ole Kristian klar for ny dyst – med minder på plass !