RC Øst Skiptvet: Gratulerer Petter!

Nesten 90 deltakere i Skiptvet i dag, og hele 26 av dem var rekrutter i alle størrelser 🙂

Gratulerer til Petter Bjerlin, som tok sin aller første seier i eliteklassen i et uhyre jevnt oppgjør! Kombinert trener og treningskompis på Setesdal Folkehøgskole er Ib Vegard Andersen som sier han er utrolig fornøyd med seier til Petter! Humør, treningsvilje og seriøsitet gjør det moro å jobbe med han sier Ib, og Petter er på sin side så fornøyd  at han har bestemt seg for å bli der ett år til , som stipendiat. Sammenlagt her leder Julian Berntsen foran Joakim Sætre.
(Det er 7 løp i cupen, og de 5 beste resultatene er tellende til slutt)

Ib er sjøl skadet, men var på Skiptvet som minder for Erika Melchior og Sander Sørbye som  ble nr 2 i hver sin klasse, KE og A.

ingveig

Seier i KE gikk til Ingveig Håkonsen. Hun fortsetter å imponere, og i dag hadde det holdt til 2.plass i A ..  Her vant Daniel Berntsen, foran Sander og Håkon Håkonsen. Mats Amundsen leder likevel så vidt i sammendraget, men her skal det bli jevnt!

I B vant Victor Finsal foran Sander Elmholt, og dermed er de to også nr 1 og 2 sammenlagt så langt. I KB var Kristina Bakurowitz dessverre alene denne gangen.

I C var det ikke mange prikkene på de beste denne gangen, og Vetle Johannes Svendsen hadde bare 1.. Her er det så jevnt at det kan variere en del på listene, men Vetle leder sammenlagt foreløpig!

I KC var Henriette Andersen alene.  Dermed ble ingen av kvinneklassene tellende i dag, men alle dagens vinnere leder likevel sine klasser!

I D-klassen er det gledelig mange deltaker,  tydelig at Asker har nye førere på gang. Her ble det også en seier til klubben og Sondre Sten, med Jonas Aron Svendsen(OMS)  og Oliver Andresen (Hobøl) hakk i hæl.

Resultater alle klasser