Danske talenter på samling i Søgne

DSC_8965Søgne har alt det de danske trialområder mangler: stein og fjell i alle fasonger og vinkler. De yngste deltakerne på det danske satsingslandslaget benyttet langhelga til å trene på fast underlag og uvante momenter, og sammen med trenere, foreldre og noen kjørere til ble det en gruppe på 10 campere i Høllen Vest. Torsdag var det dansk-norsk fellestrening i seksjoner fra norgescupen, og Søgnes mange kjørere delte sine erfaringer.
De som var i Danmark på Nordisk i fjor er smertelig klar over at dette med uvante utfordringer går begge veier; i Danmark er det mengder av løst underlag og rullestein vi ikke får trent på her hjemme..

Det har ellers vært en god sesongstart for dansk trial. Mikkel Brade tok Danmarks aller første pallplassering i et FIM statusløp da han klarte 3.plass i Youth i VM-åpningen, og denne uka har Morten Andersen kommet inn topp 100 i Scottish Six-days..  Disse to er også på det danske landslaget, men deltok ikke på samling i Søgne denne gangen.  Carl Gammelmark og William Thuemann er de to nye medlemmene av teamet, og har allerede gjort store framskritt i følge trener og landslagssjef Henrik Arvad Larsen.

Foto: Henrik Arvad Larsen, landslagsansvarlig.
Johnny Rasmussen, Carl Gammelmark, William Thuemann, Henrik Arvad Larsen (Team Manager), Kjeld Jensen, Søren Gammelmark (minder og far), Alex Overby, Søren Overby, Frederik Krage, Foto: takk til Henrik Arvad Larsen.