Resultater fra Øst-Cup i Trøgstad

trogstadOver 70 påmeldte totalt og Trøgstad stilte sjøl med 10 deltakere!

Ivar Norum fikk gjort ferdig fagprøven, og er tilbake på trialsykkelen 🙂 I dag ble det seier i elite, så han er ikke helt aldeles rusten selv om det var sein sesongdebut! Det var ikke Helene Sørlie heller, selv om hun måtte se seg slått av Ingveig Håkonsen. Dermed står også Ingveig med 4 seire på 4 starter i Norge så langt.. Mats Amundsen har fått av gipsen og vant A – han leder da også klassen i cupen, mens Håkon Håkonsen og Daniel Berntsen deler 2.plass foreløpig. Rudi Remme fra Skiptvet vant B, her leder Jacob Appelgren Huth sammendraget klart med en seier og en 2.plass foran Victor Finsal og Sander Elmholt. I KB er det Kristina Bakurowitz som er sjef..
C-klassen er jevn og det er mange som går opp eller ned på resultatlistene. Uoffisiell håndregning tilsier at Vetle Johannes Svendsen leder foran Christoffer Stensby..  I KC både vant og leder Henriette Andersen, foran Katrhrine Øverby, I D vant Oliver Andresen og KD Marthe Ralger. I disse klassene det mange som bare har kjørt ett løp slik at sammenlagt blir litt usikkert.  Også var det med en masse rekrutter i ulike klasser, og de kjører jammen bra!  Det gjør forresten de (halv)gamle gutta også. For første gang på lenge var det 3 førere i trim A,  Andreas Greaker best men ca 10 år eldre Arild Norum var bare 10 prikker bak, og Helge Ruden holdt også bra følge.. (Dagens sykkel, en Yamaha fra sent 90-tall en gang er rundt 60 år nyere og 50 kg lettere enn den han stilte med på Kråkerøy)