TRS kan prøves, og Gas Gas er i kjømda.

Testdag TRS12. mars er det mulig å prøve TRS i Bergen. Østlendinger får ta en tur til Tandberg MC eller visstnok også til OMS  førstkommende søndag i 12-tida.. Mats Amundsen kjøpte første sykkel i Norge, og sier at interesserte sikkert kan få ta en liten runde.
Gas Gas har også nettopp presentert  racing-serien,  den har litt overraskende fått betegnelsen 2017, og  kommer  i produksjon i mars.
(ekstern lenke, Trials Central)

 

Andre merker:
Er du først i Bergen er det jo der det finnes Montesa å prøve også – sjekk med Bergen Trialbutikk.
Sherco og Beta kan sees og prøves helga etter, under samlingen hos Søgne
(se eget innlegg)

Ossa er fortsatt optimister, men  har ingen ting i produksjon

Jotagas ble altså slått konkurs denne uka, men som vi vet fra Gas Gas betyr ikke det nødvendigvis at historien er over. De norske importørene i Spydeberg har i hvert fall fått muntlig beskjed om at produksjonen er i gang, bestilte sykler blir levert, og at det foreløpig ikke er grunn til panikk!