Heder og ære!

gulloksa2015Gulløksa for årets beste arrangement gikk til Kristiansand Trialklubb, for NM 2015! 

Klubben gjennomførte det nye finale-konseptet med stil og suksess og fikk fortjent lønn for strevet!
Så var det tid for galla..
Trialfolk var nominert både her og der, og først ut var årets gjennombrudd. Her var Julian Berntsen og Sondre Gilje Haga to av de tre nominerte, og det kunne vel strengt tatt vært flere med den framveksten vi har hatt.

Prisen for årets gjennombrudd går til .. Sondre Gilje Haga!

DSC_0069.jpg
Sondre på vei mot seier i Borås

Sondre har hatt en fantastisk sesong, toppet ned seier i 125 cc- klassen under VM i Borås, godt fulgt opp: Både nordisk og norsk juniormester, seier med Riska lag-NM, 5.plass totalt i eliteklassen i NC og jammen kjørte han ikke noen EM-runder i senior også. (Bare for å nevne noen meritter, det er fler! )

Mette Fidje og Håkon Pedersen var også nominerte, og de kunne vel fortjent en pris eller to – men her var konkurransen hard!  Genette Våge tok storeslem med hele tre priser – ytterst fortjent alle sammen.

fanfare
Kveldens navn var  Terje Glomset !   terje2   Han ble målløs, muligens for første gang i sitt liv, da han ble ropt opp som Årets forbilde.

Juryen hadde holdt kortene tett til brystet og ikke offentliggjort noen nominerte så dette kom som lyn fra klar himmel 🙂

Fra omtalen: Terje Glomset har over mange år blitt et kjent og kjært navn i det norske trialmiljøet. Han er en person som sprer godt humør hvor enn han beveger seg. Smilet er alltid på lur, han hilser på alle og er høflig mot funksjonærer.

En tvers igjennom godhjertet person, som står for både engasjement og idrettsglede. Uten tvil et forbilde for alle andre, både i og utenfor motorsporten.

– og det er bare litt av innledningen
Hele begrunnelsen for forslaget på Terje kan du lese her