Hordaland Cup rundet av på Eikås

?

Lørdag var det klart for løp på Eikås, med et trettitalls førere til start. Høstværet var greit nok- nedbør er de jo vant til og regnet ga seg underveis. Litt vanskelig var det nok i de høye klassene, ut fra prikkene å dømme, men ingen klaging! Her var det nok greit at noen seksjoner var av indoor-typen og mindre utsatt for sleipt føre! Seksjonsleggerne vil ellers gjerne kommentere at de var sterkt frustrerte over regelen om kryssing av spor som resulterte i kjøring på kryss og tvers og 3-4 forsøk på samme moment.  (Her er det duket for debatt neste helg!)

Hordaland har svært god bredde på topp med 5-6 førere i eliteklassen, og også mange B-førere, men litt færre i øvrige klasser.  Ut fra rapportene fra klubbenes kurs blir det nok rekruttering, og også i dette løpet kjørte det minirekrutter rundt og trente i terrenget 🙂

Resultater HC 4                         Hordaland Cup 2015

Noen bilder fra Erik Pedersen og Frode Johnsen:

Førermøte! Foto Frode Johnsen
Førermøte! Foto Frode Johnsen
Halvard Seilen
Halvard Seilen har vært på pallen jamt, og vant elitecupen sammenlagt. Foto: Erik Pedersen
Tomas Nilsen_red
Tomas Nilsen

hc_red Ror_red