Flere bilder fra Trøgstad!

Grimstad hadde lagt arbeid i stilen!
Grimstad hadde lagt arbeid i stilen!

Lag-NM ble igjen ett av årets høydepunkt. Deltakelsen var god, og seksjonene fikk skryt,og selv om det ble vanskelig for enkelte lag var humøret godt.  det ble bilde av de fleste lagene ( se tidligere innlegg) , men også rom for noen andre inntrykk i og rundt transporten.

begrensninger?
begrensninger?

Veteranene har alltid et ekstra spenningsmoment: Er vestene trange, pinlig trange eller beint fram umulige?  årets utgave var vel et sted mellom de to første, men enkelte så også positivt for de mulighetene dette ga for ekstra «kengurulomme»

DSC_4598
eller muligheter?

Veteranklassen var faktisk en av de største denne gangen, og  Sørlandets superlag gikk igjen av med seieren. Steffen Solheim ble ertet litt , som nybakt 30-årig «old-boys». Han hadde (som alltid!) svaret parat: «Legen har testen meg, og sier jeg har fysisk alder 48…»

Nå foreligger det jo forslag til Motorsportkonferansen om å øke alder til 40, slik det er individuelt. de fleste lagene vill gått greit gjennom det nåløyet. Og nest beste fører Magnus Liljeblad viser så til de grader at alder ikke er en hindring!

Her var det mange som ramla ned..
Her var det mange som ramla ned..

 

Søndag var det klart for NC-finale. Her vra det jo sånn at mange klasser kunne avgjøres i siste løp, og arrangørern hadde sørget for å inkludere en del vanskelige seksjoner for å skille de beste på best mulig grunnlag. Det viste seg å være nesten i overkant et par steder – men bare nesten? Heldigvis klarte Håkon seksjon 3, Ib Vegard seksjon 9 og Ole Kristian sies å ha vært nær ved å komme gjennom 10-eren . Også andre klasser hadde seksjoner som ble svært vanskelige, men her er det få førere.

Seksjonsanalyse

Det ble seier til Ib Vegard, og dermed står det 2-2 både i NM og i NC dem i mellom.
Heldigvis hadde vannstanden gått ned i bekken!

En drøy uke før løpet..Foto: Vidar Christensen
En drøy uke før løpet..Foto: Vidar Christensen
Denne så ut til å være plent umulig, men Håkon kjørte på 1 i 2.runde..
Denne så ut til å være plent umulig..

Men Håkon klarte det, og Curt Tronstad filmet 🙂
De seksjonene som var litt mer kjørbare var også mer publikumsvennlige, her nr 17 som lå rett ved veien og trakk en del tilskuere
!
DSC_0330

 

Flere bilder fra søndagen:

NRK Østfold var også til stede