Kristiansand ønsker velkommen til NM og NC

kristiansand_mini

Kristiansand  Trialklubb er ikke så gammel, men har rukket å arrangere mange store løp. Klubben hadde NM i 2010 (og fikk Gulløksa som årets beste arrangement),  Norgescup flere ganger og Nordisk Mesterskap i 2013- og nå er det altså igjen klart for NM og NC-helg 29-30 august.

Samtidig får klubben da æren av å prøve ut det nye NM-formatet. 12 x 2 seksjoner avgjør hvem som skal på pallen. Deretter kjører de tre beste i hver klasse 2 runder i tre finaleseksjoner, som legges til resultatet fra det ordinære løpet.
Et liknende opplegg (med 5 til finale) ble prøvd også 2006-7, men man gikk bort fra det blant annet fordi stevnene ble svært lange. Men spennende var det – på Vaulali i 2007 vant Mardon Moi med en prikk foran Lars Holland Mork, og spenningen var der til siste seksjon!

Invitasjon 

Tilleggsregler NM

Tilleggsregler NC5

Spesialreglement Trial 2015 ( med regler for NM og NC  )

Dette er altså ikke avslutningen i norgescupen, slik det ofte har vært tidligere. Finalen er nå lagt sammen med lag-NM i Trøgstad, siste helg i september 🙂

Informasjon vil også komme på Kristiansand Trialklubbs NM-sider