Nærmere avklaring for Gas Gas

Etter en lengre periode der selskapet har vært «satt under administrasjon» er det nå klart at det blir avvikling av det nåværende selskapet, og salg av produksjonsenheten.  Ikke minst de ansatte har oppfattet ventetida som unødvendig lang mens selskapets verdi ble redusert etter som tida gikk, og skriver på sin facebookside at de er glade for utviklingen.

( Twitter: @salvemosgasgas og #salvemosgasgas )

Adam Raga har i hvert fall gjort jobben for å vise at produktet holder mål, og jakter på nye seire i USA førstkommende helg!

Pressemeldinger:

Tandberg MC er norsk importør og representant for Gas Gas :

Vi mottok en pressemelding fra Gas Gas 20.07.2015  (vedlagt). Pressemeldingen presiserer i bunn og grunn den oppfatningen vi selv har hatt den siste tiden og som vi har videreformidlet til våre kunder. Det gleder oss å se fremgang i situasjonen og en bekreftelse på at det jobbes godt for at denne prosessen skal være så kortvarig som mulig. Slik vi ser det er det nå bare snakk om tid før Gas Gas er tilbake sterkere enn noen gang med en tryggere økonomisk plattform. Vi ønsker å takke alle våre Gas Gas-kunder for tillit og tålmodighet i denne perioden. Dette viser oss hvor bra Gas Gas er som produkt, og vi gleder oss til produksjonen er startet opp igjen.

Thomas Tandberg
Daglig leder / General manager

GGbunn