Midnattssol Trial 2015

DSC_0607Midnattssola skinte ikke akkurat rett på Bratten denne gangen, og vi fikk oppleve et trolsk lys i horisonten!

Løpet gikk for 3.gang etter at tradisjonen ble gjenopplivet. mange har vært her de foregående årene, og tok kanskje en pause, eller det var uheldig at løpet nå kom i forkant av Hobøl 2-dagers i stedet for etter. Deltakelsen sørfra var dessverre litt tynn, men de som kom angret ikke! ( Allerede nå et par dager etter helga driver de også Facebook-reklame for å sikre deltakere og løp neste år )

DSC_0549_1Trialmiljøet i Bodø holder stand, med 11 kjørere i løpet, og naboklubben Sørfold hadde også med et par deltakere. Det er en liten økning, sjøl om de eldste i Bodø har trappet ned eller gitt seg. Her var det både helt ferske og mer erfarne kjørere, men det er klart: Med 13 aktive blir det et stort løft å lage løp!

Sørfra kom Kleivebussen med innslag også fra andre klubber; en kom fra Osterøy og tre glade gutter på tur fra Østlandet sørget for at det ble eliteklasse i år også.

For å vise at det var noe spesielt på gang hadde en av fedrene heist opp en trialsykkel ved innkjøringen, og det ble skikkelig blikkfang! PR-arbeidet ga også utslag i besøk av lokalpressen:

Intervju med Johanne Nystad i Bodø NU

Reportasje og flotte bilder i avisa Nordland 

Løpet gikk greit for seg. med få påmeldte og liten dommertilgang ble det avgjort å gi enkelte av dommerne ansvar for mer enn en seksjon, der de lå «vegg i vegg».

Opptil flere av dommerne var rekruttert fra idrettslinja, og det var bra: Enkelte fikk løpt så det holdt til både en og to treningsøkter!

Her er det flest bilder fra selve løpet, men drar du først oppover er det jo lurt å nyte mer av området. I 2013 var vi først innom Arctic Raceway og så på sånne vroooom som føyk rundt og rundt, så en tur ute i Helligvær, ved Saltstraumen og på Luftfartsmuseet – noen inntrykk fra det året kan du se i innlegg her 

Fra i år:

Bilder fra premieutdelingene: her var det et minne til alle!

Resultater 

PS: du får valget «roter visning» ved å høyreklikke hvis den åpner seg i nettleseren.

Åpner den seg i Adobe Reader velger du View i menyen øverst. Hurtigtaster i Adobe shift + ctrl + 1 ( mot klokka)