Sommerhilsen og nye fjes fra Skodje

Fra venstre: Foran  Adrian Larsgård,, Sigurd Lausund , Petter Andreassen , Sondre Skodjevåg , Oskar Nilsen , Emil Frostad , Leon Frostad  Bak fra v     Tore Andre Kvist-Olsen , Leon Solli , Nicholas Skjold , Gabriel Fjellheim  Foto :  Eva Kristin Nedrevold
Fra venstre: Foran Adrian Larsgård,, Sigurd Lausund , Petter Andreassen , Sondre Skodjevåg , Oskar Nilsen , Emil Frostad , Leon Frostad
Bak fra v Tore Andre Kvist-Olsen , Leon Solli , Nicholas Skjold , Gabriel Fjellheim
Foto : Eva Kristin Nedrevold

Skodje Trialklubb har ikke så mange som kjører Norgescup, men det er mange nye fjes i klubben. Her er deltakerne på årets vårkurs, og klubben har tydeligvis funnet en oppskrift som virker.

I stedet for utleie er det altså kurs over mange uker, og av 16 timer er de fleste ute på sykkelen. Dermed får deltakerne også oppleve framgang og mestring i store doser. Dette virker: Av årets 11 har 5 allerede investert i sykkel nå når kurset er slutt, og flere er nok på utkikk. På tilsvarende kurs høsten 2014 var det også mange som fortsatte- og en hel del av dem var å finne i regioncupen for et par helger siden. Der hadde Skodje hele 25 deltakere!
Akkurat dette kurset hadde ingen jenter, og fortsatt er sporten dominert av gutter. Klubben ønsker jenter spesielt velkomne 🙂