Jente- og NMF-samling på OMS

Trial Team Girls
Trial Team Girls

Jentesamling er tradisjon, felles samling for alle team er av ganske ny dato, men kan fort bli fast innslag det også. Sist helg var nærmere 60 utøvere på plass på Motorsenteret, men rom for flere.
I depotet og rundt lunsjbordene var det riktignok ganske fullt, men ute i skogen kunne det glatt vært fire ganger så mange!

Basis i dette arrangementet er jentesamlingene, i regi av Støttegruppa for kvinnetrial. De tok jobben med all logistikk rundt mat og fellestid, og som vanlig gikk alt på skinner. Gruppene delte på kjøkkenjobben, og med noen faste krumtapper ble det som vanlig masse god og næringsriktig mat.

Thomine, Anna og Maria var de yngste. Anna måtte klare seg med tråsykkelen i år også, men i juli er hun 5 år!

Nettopp spennet fra de aller yngste til de aller hvasseste kjørerne, og med hele landet representert gjør disse samlingene spesielt givende.

På jentesamling stiller også se de eldste jentene opp som trenere og forbilder. Marthe Hatletveit har et fantastisk godt lag med de minste, og denne gangen fikk de luftet seg litt utenfor vanlig område. mandag fant jeg dem til slutt, langt oppe på «andre sida» !

På plass var altså landslaget for herrer, aktuelle førere for kvinnelaget til TDN/nordisk, Team Norway, Trial Team Girls, Regionlag Øst, Vest og Sør – og et godt knippe yngre jenter på samling.

Jentene strekker seg over all forventning, oppmuntret av entusiastiske trenere. Emilie Westbye hadde profft opplegg i sin gruppe med C og D-kjørere, her ble det brukt filming i teknisk instruksjon. (Nye apper for mobil og nettbrett har jo gjort dette mye enklere)

Victoria Figved får skikkelig løft på framhjulet opp en kant
Victoria Figved (Riska) har ganske nylig begynt å kjøre trial, men det skulle ingen tro!

Landslagstrenerne var godt fornøyd med innsatsen til sine førere, og så lyst på mulighetene foran representasjonsoppgavene seinere i år. Siste dag på samlingen ble det kjørt treningsløp, og også lagarbeidet syntes å gå fint. Lagene er jo ikke tatt ut, men under treningsløpet kjørte Marius Christiansen og Julian Berntsen som mindere og støtteapparat for herrelaget – og gjorde en flott jobb!
Terrenget på OMS gir store muligheter for ulike momenter, både heftige og vanskelige på andre vis. Seksjonsleggerne hadde gjort en god jobb, og lett var det ikke!

DSC_8161
Ivar Norum og Julian Berntsen. Bildet kan ikke vise hvor vrient og høyt dette var..

Lørdag kveld var det er løp med enda større prestisje, mellom representanter for ulike teams støtteapparat. Blant annet kjøring med åpen dunk og 25 liter vann i sekken ved innkjøring i seksjon.. Deltakerne ga alt, og Audun Sørensen har nok sjelden vært så gjennomblaut..

Dessverre finnes ikke bilder! Har du noen så send inn  🙂

Bilder fra helga:
(Hvis noen ønsker sendt bilder i bedre oppløsning er det bare å ta kontakt)