Tommelen opp fra Eddie!

Skal mer til for å skremme Eddie.. foto Arne Hedin/Eddies Mediaservice
Skal mer til for å skremme Eddie.. foto Arne Hedin/Eddies Mediaservice

Eddie Karlsson gikk altså i bakken med ansiktet først under trening i Kungsbacka 4.april. Han fikk betydelige skader i ansiktet, i tillegg til hjernerystelse og sesongen kunne virke høyst usikker. Da hevelsen hadde gitt seg litt slapp kirurgene til. 9 timer på operasjonsbordet, og 10 titanplater tok det, men Eddie er godt fornøyd med resultatet.
Nå en uke etter operasjonen ser han lyst på muligheten til å få kjørt mesteparten av sesongen, og gleder seg til å komme i trening igjen! Nakken er ikke skadet, men balansen er ikke helt som den var og han sier i pressemelding at han kjenner seg permanent sjøsyk. uansett skal jo hjernerystelsen ha ro, så han må vente litt med balansetreningen.

I dag var han klar for pressekonferanse, med maske over nese og kinnbein og skrekk-røntgenbilder av kraniet.
Det alle lurte på var jo om dette kom  til å innvirke på kjøringen, men
Eddie var helt klar på at neida, han var ikke avskremt! Ut fra tidligere erfaring pleier han å komme seg tilbake til samme sted så fort som mulig og det er planen denne gangen også: Tilbake til de samme steinene så snart han kan kjøre igjen. Akkurat det drøyer nok noen uker, foreløpig håper han å komme i gang med å trene beinstyrke: Han har gått ned 6 kilo, buksene henger og slenger og kreftene tar fort slutt.

VM starter med en runde i Japan 25-26 april, og den ryker selvfølgelig.
Til 2.runde i Tsjekkia 30 mai håper han imidlertid å være på plass, og mener også å kunne klare SM-åpningen 16-17 mai !

Intervju Sveriges TV ( starter etter ca 20 sek, varer ca 4 minutter)

Sveriges Radio

Eddies hjemmeside med oppdateringer