Trialsportens venner

capTrialsporten har mange venner. Nå har en del av dem også stiftet forening, med formål å støtte utvikling av det sportslige nivået i Norge.  Det handler om økonomisk støtte til landslag og andre satsingsgrupper, men et vesentlig virkemiddel er også å skape et supportermiljø rundt viktige arrangement.

Den første felles  supporterturen går til TdN, for å gi utøverne all backing de kan få av tilhengere med norske flagg ( men forhåpentligvis uten kubjeller)
(les mer om den turen her)  . Det er mange som har meldt interesse, men absolutt ikke for seint å henge seg på!

tdf_fans_2Du skal ikke undervurdere hva slik støtte kan bety for utøverne, selv om supporterne selvfølgelig har det mest moro.. Etter hvert blir det nok mulig å få like t-skjorter i norske farger, og andre symboler på fellesskap rundt sporten i våre hjerter.  De på bildet heier på syklister i Frankrike, og ser idolene sine maks 30 sekunder eller så, før de er borte. Trial er da mye bedre?

Trialsportens venner vervebrev
klikk på bildet for full invitasjon

Trialsportens venner er altså en demokratisk forening med årsmøte og stemmerett, registrert i Brønnøysundregistrene. Inntektene kommer fra medlemsavgift men også andre inntektsbringende aktiviteter.
Hensikten med å løfte dette ut fra tilsvarende arbeid i klubbene er å få mulighet til å kanalisere midlene direkte til utvikling av de beste utøverne, uavhengig av hvilken klubb de tilhører.
All støtte gis i samarbeidets ånd, under motto «sammen blir vi bedre»..

(som dere ser av infoen over er det mulig å oppgi en som har vervet deg som medlem. Vinneren av vervekonkurransen får fullt sett bekledning. )

Et lite PS:  Trialsportens venner har ikke mulighet til å være med i  «grasrotandelen» , der er det bare lokale lag. Men hvis dere søker der på «trial» er det mange lag å finne! En krone her og en krone der blir det fort penger av 🙂