Resultater fra farsdagstrial i Kinna

Hele 145 deltakere på farsdagstrial i år, og tross mye regn i det siste var det tydeligvis kjørbart.
I farsdagstrial kan altså elitekjørere på moderne sykkel ilegges tilleggsprikker, og det skjedde i år da tre førere i elite nullet hele løpet! Marcus Igelström fikk 5 tillegg, av de gjenværende vant Jan Hermansson ettersom han er eldre enn nr 2 Bjørn Ross 🙂

Eddie Karlsson fjernet effektiv et hvert favorittstempel ved å kjøre denne crosseren.. Han kom ellers rett fra tester på Bosön – Sveriges svar på Olympiatoppen, og melder på hjemmesida at det fysiske grunnlaget er bedre enn noengang..

Julian Berntsen fikk også bare 5 prikker, og når det bare holder til 8.plass sier det seg sjøl at det er skarp konkurranse!  ATD Trialklubb stilte også med mange førere, der noen kjørte sitt aller første løp noensinne. Det passer godt å debutere i et sånt feelgood-stevne som Farsdagstrial er!