Helge Ruden og Håkon Pedersen fikk priser under gallaen

helge

Helge Ruden fikk prisen som «Årets forbilde» under Motorsportgallaen. Han har gjort seg bemerket som utøver, hjelpsom overfor andre, som trener og brennende ildsjel i ungdomsarbeidet. I kveld sier han at dette nesten må få synke inn før vi tar intervju, men at det var både stort og uventet.

haakon

Håkon Pedersen har kjørt sin beste internasjonale sesong noensinne, og også satt nye milepæler for norsk trial. Han ble fortjent belønnet med prisen «Årets Motorsykkelutøver», og takket for prisen og tilliten med en tale der han framhevet viktigheten av samholdet i laget og den støtten han har fått.

 

Det var også lagt inn en miniutgave av «Mesternes Mester», der tre norgesmestere fra ulike grener konkurrerte på scenen (+ en løpetur ute i korridorene)  Håkon vant overlegent!

Hva juryen la størst vekt på ikke offentliggjort, men forslagsstillernes presentasjon av utøverne kan du se her!

Helge Ruden

Helge Ruden
Foto og © Jon Fredheim

Håkon Pedersen

HakonPedersen
Foto og © Jon Fredheim