Støtte til Ib Vegard etter «helvetesuka»

I en grøftekant ved E6 sto Ib i flere timer. Med 11 trialsykler, og mange hundre kilo utstyr.
I en grøftekant ved E6 sto Ib i flere timer. Med 11 trialsykler, og mange hundre kilo utstyr.

Ib Vegard har ikke hatt den beste oppladningen til helga. Det startet allerede før forrige helg, da hele landslaget ble sjuke før lag-VM. da festen var over og de fleste satt på flyet hjem, fikk Ib lesset 11 sykler og kasse på kasse med utstyr inn i bussen og satte kursen hjemover. I egen buss, uten ekstra sjåfør.
Kortversjon:
I Frankrike røyk noe på girkassa. Det tok tid. I Tyskland røyk noe viftereimer. Det tok tid.
Fredag rundt klokka ett  var Ib kommet opp mot Uddevalla. Da røyk det noe mer, og det var det slutt på bussturen. Ib er ikke den som gir opp, ringte minder Chris – som har kassebil, lånte henger og satte kursen østover. Tidlig lørdag morgen var de på plass i depoet, og lykkelige landslagskjørere ble endelig gjenforent med syklene sine..
Som selfien over viser, klarte Ib Vegard å beholde humøret sjøl da det så svart ut, og gjorde alt for å rekke dette.  Han har ikke sovet hverken mye eller godt den siste uka!

Ib kjøpte buss før denne sesongen, og tok initiativ til et opplegg med felles reiser og/eller sykkelfrakt for å gjøre det enklere for de som ønsker å kjøre utenlands. ( se tidligere innlegg) Positivt tiltak, men buss er risikosport.. En ting er stress og søvnmangel, men dette er jo også en stor økonomisk belastning. Under premieutdelingen lørdag tok Vidar Christensen initiativ til en støtteaksjon-for å hjelpe Ib Vegard  ihvertfall litt, og også for å vise at trialfamilien setter pris på han, og på initiativ og innsatsvilje utenom det ordinære.

DSC_3713

DSC_3706

 

 

Innsamlingskassa i Skodje blir stående helga ut, men det er også lagt ut en oppfordring på facebook om å støtte på konto 2907.22.93620