VM-finalen: Emma Bristow mester

Tom Sandanger og Julie foran sist helgs VM-runde. Det gikk litt hardt ut over både kroppen og sjøltilliten til Tom. Denne helga stilte herrelaget opp og ga jentene support. Bra, med den transporten og tidspresset som var!
Tom Sandanger og Julie foran sist helgs VM-runde. Det gikk litt hardt ut over både kroppen og sjøltilliten til Tom. Denne helga stilte herrelaget opp og ga jentene support. Bra, med den transporten og tidspresset som var!

I dag fredag kjørte kvinnene sin fjerde og siste runde i VM. De tre beste teller, og med 2 seire fra før var Emma Bristow favoritt – men på ingen måte sikker på seier. Hun holdt imidlertid hodet kaldt og beina på fothvilerne gjennom hele dagen, og vant både dagens løp og tittelen. Becky Cook var like klar nr 2, til tross for at hun i dag ble slått av «up and coming» Sandra Gomez som da også ble nr 3 sammenlagt.

Resultater 
VM sluttstilling 

Våre jenter er ikke helt oppe blant de beste enda, men pila peker oppover og alle får mer enn godkjent etter å ha plassert seg midt i  det rekordstore feltet.

Erika Melchior på 24.plass er ganske mye bedre enn i fjor ( nr 32, og lenger bak) – deretter fulgte jentene i rask rekkefølge:  Julie Sandanger (nr 25) , Ingveig Håkonsen (28) og Mette Fidje (29)
Norge ble i fjor nr 8 i lag-VM for kvinner, og det er helt klart mulig å forbedre den plasseringen i morgen!