Landslaget mot nye høyder

DSC_1002Alle er enige om at Lars Holland Mork hadde den gjeldende rekorden, men antall cm har variert når den blir omtalt. Nå er det i hvert fall ingen tvil: Håkon Pedersen er ny innehaver av rekorden, som lyder på 246 cm!

Rekorden ble satt under Anleggsmessa i Travparken ved Sørlandssenteret, og det var en real oppvisning de beste førerne i landet vartet opp med.

Foto: Gintare Miliauskiene
Foto: Gintare Miliauskiene

Gintare Miliauskiene  fra Ravgule Fotografi har vært så snill å dele bilder med oss og dere :


Foranledningen for at Ivar Norum, Håkon Pedersen, Ib Vegard Andersen og Ole Kristian Sørensen var samlet i Kristiansand er at det omsider skal bli et organisert opplegg i NMF-regi også for de beste seniorene – alle andre lag er jo for aldersgruppene under 18 år. Målsettingen er å avle verdensmestre..
For de som savner Martin Karlsen på lista: Han skal i militæret, og er dermed ikke aktuell for internasjonal representasjon med det første.

Utøverne fikk inspirerende samtaler og foredrag med input fra andre idretter, og ny inspirasjon til å satse steinhardt videre – også med motto å gjøre hverandre gode. Et prinsipp som er godt rotfestet i trialkulturen, men alltid kan forsterkes. Det er også et mål å få på plass en økonomi som gjør det mulig å delta internasjonalt (men det er jo enda et stykke igjen til løsning).

En god start i følge deltakere og støtteapparat!