Endelig uttelling for Håkon!

Foto: FIM/ G2F Media
Foto: FIM/ G2F Media

Håkon Pedersen fikk endelig den uttellingen han lenge har fortjent!  Med 4.plass i dagens World Cup-runde setter han ny standard for ambisjonsnivået framover.

Blant de store gutta ser det ut til at Adam Raga vant foran Bou, etter strålende kjøring i 2. og 3.runde.
Eddie Karlsson skadet seg såpass at man først trodde det var beinbrudd, men han har fullført løpet – riktignok med full pott på slutten. Om det er brudd eller ikke er ikke godt å si – det fantes ikke røntgenmulighet på Korsika, så de må ta ferje til Italia på mandag for å prøve der, sier Magnus Liljeblad.

Les mer i  Race Magazine

Trialworld har vakre bilder ( fra FIM/G2F Media) – scroll nedover!

Etter dagens seier leder Raga  også sammenlagt, men bare med 2 poeng!
For å hevde seg sammenlagt i Cup-klassen er man avhengig av å delta i Australia og Japan, og det gjorde ikke Håkon i år. De turene koster mer enn skjorta -men han er best av de som ikke deltok der! I sluttstillingen i Håkons klasse  teller også to løp færre enn de avholdte konkurransene, så betydningen av langturene reduseres noe.

Neste løp er i Italia neste helg, med en EM/VM kombinasjon, får håpe formen holder 🙂

Resultater

World Pro (VM)                     World Cup                125 Cup

VM sammenlagt                     World Cup sammenlagt

Korsika er ny som VM-arrangør. Løpet beskrives som både vakkert og vellykket, men det er også brukt krasse ord om  tidsberegningen og dømmingen. (I dagens løp kan en lure på hva som ble lagt fram etter 1.runde, den lista har i hvert fall ikke sammenheng med de endelige  resultatene. )