Bilder og resultater fra Påsktrialen

Glade "trim-kjørere" : Bjørn Berntsen og Ivar Ottestad
Glade «trim-kjørere» : Bjørn Berntsen og Ivar Ottestad

Godt over 100 førere gjorde det trivelig, men også litt trangt i skogen hos Sotenäs i går.
Grimstad trialklubb benyttet sjansen til et løp som avslutning på treningssamling hos Johan Svensson, og mange andre hadde tatt turen over grensa.  Som bildet viser ble det stedvis kø, selv om seksjonene ikke var alt for krevende i forhold til deltakernes nivå.
Veldig hyggelig gjensyn med Emil Gyllenhammar i eliteklassen – han vant da også enda en seier her, med Ivar Norum på en solid andreplass. Så fulgte Tobias Johansson og Dennis Ekberg, så vi må nok innrømme et lite svensk overtak i elite, selv uten  «hjemmekjører» Marcus Eliasson  som var syk.
De norske deltakerne gjorde det ellers godt i mange klasser, og beste jente ble Ingveig Håkonsen som ser ut til å ha tatt enda et steg framover.

Takket være Nina Håkonsen har v også en del bilder:

Resultatlister – i påvente av at de kommer på nett 🙂