VM-start i Australia: Fujinami vant – Eddie nr 10

Det er langt til Australia, men ganske mange hadde likevel tatt turen.
Det er langt til Australia, men ganske mange hadde likevel tatt turen. Foto: FIM/G2Fmedia

Takahisa Fujinami  gå på sin 19. sesong som VM-kjører, og i dag sto han på toppen av pallen for 32.gang.  På 41 seksjoner ble det bare 8 prikker, og dermed snek han seg foran Toni Bou ( 9). Fajardo på tredje og Adam Raga på fjerdeplass hadde begge 11 prikker, deretter er det et sprang ned til resten.
Eddie har et stykke igjen til det nivået, men dagens 10.plass er det nest beste han har gjort. Selv om 85 prikker ser mye ut har han nullet halvparten av seksjonene, og det er bare et par der han fikk fem i alle forsøk.  Eddie kjører nå for «Montesa Factory Team» og det får vel være godkjent debut på firtakteren?

Resultater:
World  (VM)                     Cup (tidligere junior)     125 cc ( tidligere Youth)

(VM-klassen har i lista resultater fra 41 seksjoner, nr.10 er strøket i første runde )
Les mer om løpet hos FIM

Fornøyd pressemelding fra  Repsol Honda Team (Trial Magazine)

G2F20190_red