Non Stop- løp i Oslo

DSC_0183
Oppimot 20 deltakere koste seg på OMS i dag, tross heller ustabilt vær. Det var definitivt tommelen opp for dette uhøytidelige treningsløpet, der hele første runde ble kjørt i gruppe og med svært god stemning rundt de 5 seksjonene. For halvparten av deltakerne var det også generalprøve og finpuss på å holde jevn flyt uten stopp før neste helgs EM-runde i Italia!
Initiativtaker Bjørn Hovden, grillgeneral Cato Karlsen  og FIM-representant Anders Minken var skjønt enige om at dette var et godt tiltak som gjerne bør bli fast innslag i regionen. Anders snakket også varmt om hvor gode kjørerne er, og at det er tydelig at den brede og sterke kompetanseutviklingen i klubbene sammen med mange team, utøvere som blir i miljøet som trenere og forbilder og godt klubbsamarbeid nå virkelig begynner å bære frukter. Framtida ser altså lys ut for norsk trial, og første test kommer til helga !

Felles matpause etter første runde var populært
Felles matpause etter første runde var populært

Takk til Marius Dammyr for noen bilder til: