♀ Jentene er kampklare før sesongstart ♀

Trial Team Girls er i full gang med sesongforberedelsen. I anledning kvinnedagen presenteres Maritha og Mette (eller omvendt?) i full gang med kvinnekampen.
Trial Team Girls er i full gang med sesongforberedelsen. I anledning kvinnedagen presenteres Maritha og Mette (eller omvendt?) i full gang med kvinnekampen.

Pionerene for kvinnetrial sto på på 80-tallet, og i 1989 ble Camilla Gjerde første første norske mester. ( Cathrine Eber-Hansen, nå Hovden, ble for øvrig norsk mester i 92,93 og 94, har gjort comeback og satser nå friskt! )
Siden da har blant annet støttegruppa for kvinnetrial lagt ned et stort arbeid, og om jentene tallmessig fremdeles er  i mindretall i trialsporten er de tøffe nok.
Plasseringsmessig er jentenes seier i TdN i 2001 høydepunktet, men siden da har mange land kommet etter, nivået er steget raskt og konkurransen er skjerpet.  Det har vært et generasjonsskifte i Norge, og nye førere står klare til å ta over arven. For første gang på noen år er ei jente inne på Team Norway, og Trial Team Girls har et godt opplegg for de som kan og vil satse internasjonalt.  Forhåpentligvis med støtte fra klubbene, regioner og forbund!
Sesongstart i EM er 29.mars, og jentene meldes å være i rute 🙂

Jentene_kommer