Hordaland Cup rundet av sesongen på Kokstad

Hordaland Cup rundet av konkurransesesongen her hjemme, med to fine dager på Kokstad.

Lørdag var det individuell konkurranse, med drøye 40 deltakere.   Pent vær, men kanskje litt vanskelige seksjoner i følge de ansvarlige. Dermed tok de fram sekken og trasket rundt for å bygge litt ned før søndagens lagkonkurranse, siden det også var meldt litt nedbør.  Lagkonkurransen i Hordaland er en sak for seg. Kjørerne kjører sin egen klasse, så lagene kan variere mye i alder og ferdighet. Vinner er de som har færreste prikker, uavhengig av lagets sammensetning. Vinnerlaget Osterøy besto av Hallvars Seilen (A) , Reino Rongved (C), Even Fardal ( RC) og Eirik Løtvedt (R) , nr 2 fra Vestkant Trial hadde tre førere fra E til R. Vestkant stilte for øvrig med 5 lag, og målsettingen er åpenbart å skape maksimal bredde innen hvert lag . Modellen fungerer tydeligvis, og gir godt samhold på tvers av alder i klubbene. Siden det ikke er noen strenge regler kan også flest mulig få delta. Stas for rekruttene å få kjøre på lag med forbildene!

HC lag 2013

Individuelt ble det klar seier til Håkon Pedersen på lørdag, mens Mats Lexander vant sammenlagt foran Kristian Haugland. Her har 7 ulike førere deltatt i løpet av sesongen, det er ikke dårlig! I A holdt Halvard Seilen så vidt unna sammenlagt  for Ole Tuft, som har vært sterkere i 2. del av sesongen. Vinner i finalen var Geir Morten Græe, så her er det jevnt i toppen!  Julie Sandanger vant B, både finalen og sammenlagt, foran Lars og Eirik Brunborg. Med Marte C-klassen er gledelig stor, særlig nå på slutten av sesongen, og det lover godt for framtida. Reino Rongved på topp, foran 3 x Vestkant Trial. Tydelig at det gror godt i Loddefjord, og flere er på gang fra nybegynnerkursene.

D-klassen er jo inngangsportalen, men mange gjør unna den som RD slik at klassen ikke blir så stor. Klar seier til Vestkant og Hans Olav Vassenden.

Resultater HC 4      Sammenlagt Hordaland Cup 2013