Three days and counting..

Cato Karlsen har ikke flyttet inn på motorsenteret – det skjer ikke før i morgen.  Han og Arild Norum har likevel vært der hver ettermiddag de siste to ukene, men nå er seksjonene også sånn cirka ferdige, de er behørig kommentert av sakkyndige og snart er også transporten ferdig merket.

John og Ingrid de Geus fra Nederland er allerede ankommet Motorsenteret. De er utrolig hjelpsomme, og har hjulpet med både merking av seksjoner og transport
John og Ingrid de Geus fra Nederland er allerede ankommet Motorsenteret. De er utrolig hjelpsomme, og har hjulpet med både merking av seksjoner og transport

Seksjonsleggerne fra flere klubber har stått på i mange, mange timer – det er tatt ut mengdevis med ved, og mosehaugene var store der det er ryddet nye områder. Seksjon 1 anbefales spesielt – den har flott utsikt over fjord og badeplass.  De første gjestene er altså kommet, flere er på vei – men depoet åpner dog ikke før torsdag klokka 15.
Fredag er det full rulle med påmelding og teknisk før moroa starter for alvor på lørdag – og da er det bare å stille opp, været er meldt vakkert!  Se ellers detaljer i tidsskjema nedenfor.

Tidsskjema / Time schedule 

varmelding