Østcup 2 i Skiptvet

Morten Sandin i seksjon 7, elitesporet. Denne seksjonen så ille ut, men akkurat eliteklassen har den som sin letteste i løpsanalysen!

Været har vært mildt sagt omskiftelig de siste ukene, men Skiptvet hadde tydeligvis bestilt ukas godvær i god tid. Sol og varme bidro til nok et trivelig møte med området og miljøet på Fjellshagen. Med et mulig unntak av kjørerne i A-sporet hadde nok de fleste også en grei dag, køene var moderate og alle klarte kjøretida med god margin.  Siden Trialavisas utskremte sjøl deltok i løpet fikk jeg ikke sett så mye, men derimot testet ut nye måter å få 5 på 🙂 – og kan attestere at alle dommere i det lave settet var i hyggelige og i godt humør !

Ib Vegard vant eliteklassen, med Martin Karlsen hakk i hæl. Hele 10 kjørere i elite er særdeles bra – det er ikke så mange år siden det bare var en liten håndfull.   I KE var det dessverre bare to, siden Helene Sørlie ikke kunne delta. Camilla Dybedahl vant klart, men Emile Westbye kjøre svært bra innledningsvis. En skade + litt mangelfullt treningsgrunnlag gjorde likevel at hun ikke holdt helt til mål denne gangen, sa hun sjøl. Nettopp A – og KE-sporet var dagens vanskeligste, særlig de siste seksjonene med snitt opp i mot 5. Nå skal det også sies at Emile glemte å klippe etter fallet ( seksjon 3, andre runde) , og dermed fikk 20 straffeprikker. Uten dem ville de to elitejentene endt likt på 82, men Camilla hadde fremdeles vunnet på antall null.  Trøgstad får et bra lag til lag-NM!

Ingveig og Håkon Håkonsen vant hver sin klasse. Her ser det litt ille ut for Ingveig i seksjon 7, men hun berget seg inn på 3!
Ingveig er nok også et forbilde for rekrutt-jentene i klubben: Hun hadde en ivrig heiagjeng i de siste seksjonene!
 
Og så var det premieutdeling. Skiptvet lever opp til navnet SMAK og har pene glass med klubblogo!
 
Minirekruttene er alltid blide. Foto: Nina Håkonsen

Klubben opplyser at seksjonene blir stående for trening et par uker!