Trial Team Girls samlet i Hobøl

Fulltallig team: f.v Mette Fidje, Hanne Gilje Haga, Martha Christensen, Ingvild Webb Dahl, Erika Melchior, Silje Østlie, Camilla Dybedahl, Helene Sørlie og Lene Dyrkorn. Foran: Trenerne Ib Vegard Kaasa Andersen og Martin Fjermedal

 Trial Team Girls har klart å stable sammen et godt treningsopplegg med flere samlinger. Denne helga var det Hobøl som var stedet, og trenere var Ib Vegard og Martin Fjermedal. På programmet sto trening og trening, men de fikk også besøk av Marius Dammyr som holdt foredrag fredag kveld.  I tillegg til øktene på sykkel prøvde jentene – og gutta- seg på slakk line. Fryktelig vanskelig, påstår de – men samtidig var det jo flere som kom seg både 8 og 10 meter ut på lina, og jentene sto vel ikke mye tilbake for treneren (og de er jo begge kjente akrobater på sykkelen!) 

TTG har jo ikke 100% faste trenere, men velge de beste av de beste litt avhengig av hvor samlingene er – slik får de ulike impulser, samtidig som det er et begrenset antall ulike trenere inne så de blir godt kjent. På  neste samling i Gjerstad er det Martin og Martin (Hemmer og Fjermedal) som har ansvaret. Både Ib og Martin F skryter av innsatsen til jentene, og alle mener utbyttet av samlingene er stort.
 Når sesongen starter igjen i Gjerstad neste helg får vi sikkert se virkningen av sommerens innsats!  Her er det for øvrig hele 145 påmeldte, og også svært bra i jenteklassene  med hele 22 totalt. Ser på lista at det også blir er hyggelig gjensyn med Anette Fjeld – altså på sykkel, hun har jo ellers også stilt i Gas Gas teamet.
Ingen skal si at Ib Vegard ikke passer inn i Trial Team Girls!

IB: du er en trendsetter i trialmoten. ( Og ikke spesielt utagerende i klesveien.
Menn i rosa har jo vært god skikk  i lang tid, menn i kjole er bare «in» en sjelden gang, men i år er en av dem  )