Lørdag i Cordoba: Bou vant med skade

Bou vant på hjemmebane, men ble skadet mot slutten av løpet og fullførte tross smerter. På tross av dette var det andrerunden som sikter han seieren i et jevn oppgjør der Cabestany ledet etter første runde, men Bou og Raga en prikk bak. I mål var imidlertid Toni best igjen, han dro en andrerunde med bare 8 prikker opp av hatten. Bou har skadet knebøyeren bak på låret – hvor mye vet han kanskje først i morgen! Også Fujinami skadet seg – han fikk hånda i klem, mistet neglen på lillefingeren og måtte innom sjukehuset for å lappes sammen. Den blir ikke god å kjøre med!

Sverre i Cordoba - bak Eilef Lundevold som minder Fot FIM / G2F Media


Forholdene var vanskelige- tørt vær i Spania betyr støv, og støvet gir lite feste! Ekstremt glatt altså, i følge rapportene – og  mer i vente i morgen..
Resultatlistene viser også 28 seksjoner, en måtte annuleres da en tømmerstokk løsnet underveis.

 Sverre Lundevold tok en 10.plass i Youth, som selvsagt ikke er tilfredsstillende når han har vært på pallen i de siste 5 rundene. I juniorklassen ble Håkon nummer 10 og Ib Vegard nummer 13. Sjøl er ikke gutta helt fornøyde med dette, som seg hør og bør  – vi andre husker resultatlistene for bare noen noen år siden og ser at norsk trial har kommet langt på kort tid! Sammenlagt holder Sverre tredjeplassen sjøl om han tapte terreng og Håkon holder 7.plass i junior. Godkjent? Jepp! Og i morgen og neste helg kommer nye sjanser.

Litt av et terreng! Foto FIM / G2F Media

 Resultater:   World     Junior   Youth

FIM review