VM Japan-kan det lykkes for Fujinami?

foto: FIM/G2F Media

Takahisa Fujinami har vært stabilt god hele sesongen, med forrige helgs tredjeplass som foreløpig høydepunkt. Forrige sesong presterte han godt på hjemmebane, med en 2. og en 3.plass under de to rundene og sier i intervju før helgas løp at han tar sikte på å klatre en plass, eller helst to, oppover pallen.  
Med sine 32 år en han en av de eldste VM-kjørerne, men viser egentlig ikke tegn på tilbakegang. Han vant VM i 2004, ble nummer to i 2005 og 2006 , dvs de siste åra før Bou-æraen begynte – og har vært nummer tre alle år siden da.

Fujinamis meritter

Sverre og Håkon gleder seg til løp i Japan - Håkon deltok jo der også i 2009, da han fikk en 5.plass i Youth.

For Sverre og Håkon byr helga på nye muligheter, det rapporteres i hvertfall at Sverre denne gangen har fått en sykkel som er i bedre stand enn den han hadde forrige helg i Australia. Håkon skriver sjøl at depoet er mer enn standsmessig – men at de også har opplevd et mindre jordskjelv. 

Nå er det for lengst natta i Japan, så vi får nok resultatene allerede ved brunsjtider i morgen!