Trial Team Girls 2012 er på plass!

I tillegg til de nye regionlagene er det etablert en egen jentegruppe, med litt bredere alderssammensetning enn de andre lagene, men med samme vekt på ambisjoner om systematisk trening og internasjonal deltakelse. Uttaket er nå klart, og det nye laget består av
Lene Dyrkorn, Helene Sørlie og Camilla Dybedahl – eliteutøvere
Silje Østlie og Erika Melchior – B-utøvere
Mette Fidje, Hanne Gilje Haga, Ingvild Webb Dahl og Marita Christensen -juniorer
I tillegg til disse ni er også Julie Sandanger – og Erika-  inne på regionteam Vest, der Connie Ludvigsen er ansvarlig for treningsopplegget.
Første samling blir under den store jentesamlingen på Valle helga 19-20 mars, der resten av planene skal spikres. Uansett er det klart at dette er et løft i satsingen på jentetrial i Norge fra sentralt hold , der det har vært lite siden de siste jentene gikk ut av Team Norway for noen år siden. Både Lene Dyrkorn og Connie Ludvigsen har likevel hatt ansvar for treningsgrupper – og det viser seg da også at mange av de beste nå kommer fra disse gruppene.
Kommende helg er det nasjonal sesongstart på Kråkerøy, og der er det hele fem jenter påmeldt i kvinner Elite: Lene, Camilla og Helene som har kjørt KE i fjor, samt nykomlingene Silje og Erika.

Trialavisa ønsker pent vær på lørdag og gode opplevelser til jentene på det som fort kan bli en tøff dag! 

Bilder av laget (PDF)   Mer informasjon om teamet