Mardon og Håkon Pedersen tatt ut til X-trial

Håkon Pedersen og Mardon Moi - her under Nordisk Mesterskap for lag 2011

Fra NMF har vi mottatt pressemelding med uttaket til X-Trial des Nations :
NMF mottok før helgen en invitasjon til å delta som nasjon i FIM VM for lag i X-Trial. Dette er meget ærefult, da det bare fem lag som får være med.
Løpet skjer i Nice i Frankrike fredag 6. april, altså i påskeuken. Fristen er kort, så vi måtte straks i gang med å velge ut de to som skulle få muligheten til å representere Norge. Joa Hindren fikk, som landslagssjef, oppdraget med å velge ut utøverene. Siden Team Norway og landslagsledelsen er i Spania for tiden, var det bare Mardon Moi blandt de aktuelle kjørerene som ikke var til stede. Det ble imidlertid raskt bestemt at han skulle få tilbudet om den ene plassen, noe han har takket ja til. Dermed gjensto det vanskelige valget om den andre plassen. I realiteten dreide det seg om Håkon Pedersen og Ib Vegard Andersen, to førere som etter landslagssjefens vurderinger var ganske likeverdige. Nå skulle disse to konkurrere i en runde av det spanske mesterskapet i helgen, og de involverte ble enige om at den beste av de to i det løpet skulle få plassen. Håkon vant knepent over Ib, og dermed er det han vi får se sammen med Mardon i Nice. I et slik uttak er det selvfølgelig noen som blir skuffet, men slik er idretten noen ganger. Det burde i hvertfall vekke bekymring hos våre konkurrenter at det å vinne det svenske mesterskapet i X-Trial ikke er tilstrekkelig til å bli tatt ut på det norske laget. (Tony Bou og Adam Raga er vel neppe særlig bekymret, men intet er avgjort før løpet er kjørt.)

Mvh
Tor Linnerud
grenleder trial

En kommentar om “Mardon og Håkon Pedersen tatt ut til X-trial”

Det er stengt for kommentarer.