NM og norgescupfinalen går på OMS!

Oslo Motorsenter

OMS Trialklubb har tatt på seg arrangementet av årets NM og norgescupfinale. Cato Karlsen melder at planleggingen er i gang, og at OMS har alle regionens klubber i ryggen som medhjelpere, etter at løpet måtte flyttes fra Hobøl. Løpene går på oppsatte datoer, 15 og 16.september. Denne gangen er det oså ekstra festivitas: NMF har fått innvilget sine søknader om Hans Majestet kongens pokal, der motorsykkel i år får tildelt pokal for utdeling i trial-både for kvinner og menn senior. Utdeling fordrer at mesterskapet tilfredsstiller kravene til kvalitet og bredde, dvs 15 deltakere eller fler. Sist trialsporten delte ut kongepokal var i 2006, da Mardon Moi og Lene Dyrkorn ble hedret under NM på Karmøy.

Liste over kongepokalvinnere i motorsykkelgrenene