X-Trial & X-Trial

Fredag 27. januar er det to stevner å merke seg:
I Østersund arrangeres svensk mesterskap i X-Trial, med to norske deltakere: Ib Vegard Andersen og Kristoffer Leirvaag.  Dette løpet sendes på nettkanalen http://svtplay.se/ , som attpåtil er både gratis og tilgjengelig også over grensa. Innledende kvalifisering går kl 15-17, semifinale 19.30-20.15 og finale 20.30-21.30. Fjorårsvinner Eddie Karlsson er på plass, mens Emil Gyllenhammar dessverre er skadet.
Mer om stevnet: http://www.x-trial.se/ 

FIM X-Trial VM kjører kvalifisering for tredje runde i Marseille samme dag. Toni Bou har vært fullstendig overlegen i de første to løpene, men de andre kjørerne er selvfølgelig som alltid ute etter skalpen hans! VM-løpet kjøres over to dager, så det er bare kvalifisering fredag, mens hovedrundene går lørdag samme tid.
Løpet sendes på  FIM-TV  (OBS kl 20 GMT = 21 norsk vintertid) , men etterhvert også på Motors TV som mange har via kabel.  Denne kanalen ser imidlertid ut til å ta det med ro, og sender ikke løpet før søndag formiddag..
I tillegg til de faste kjørerne er det denne gangen Alexandre Ferrer og Pol Tarres (Jotagas!) som kjemper om de 6 plassene i løpet lørdag.

Høydepunkter fra forrige runde:

Poengstilling       FIM X-Trial Terminliste