Sverre Lundevold tildelt idrettsstipend – og satser for fullt mot 2012

Bildet viser Sverre Lundevold på toppen av seierspallen
I Tanvald slo Sverre til med seier i Youth!

Sverre Lundevold er tildelt Cultiva ekspress elitestipend på 30 000 kr.   Cultiva er en stiftelse opprettet av Kristiansand Kommune, som har som formål å bidra til arbeidsplasser og gode levekår i kommunen. Stiftelsen støtter et bredt spekter av tiltak, prosjekter og organisasjoner – og fra 2010 også unge idrettsutøvere.  Sverre fikk stipend også i 2010, da ungdomsstipendet – og i år altså elitestipend. 
Det ser ellers ut til å være gode idrettsgener i familien, en av de andre mottakerne er svømmeren Hanne Sofie Lundevold Nilsen-Sverres kusine.
Presentasjon på Cultivas hjemmeside

Stipendet kommer nok godt med, neste år satser Sverre på å kjøre full VM-serie! I øyeblikket er han nede i Italia og trener med Top Trial Team. Sverre kjørte jo en fantastisk høstsesong, og Top Trial Team har bestemt seg for å ta han inn som en kjører de satser på i 2012 – det vil blant annet si at han får oppbacking på løp, transport av teamsykkel rundt til utenlandsløpene m.m. På teamet får han også trene med f.eks Jack Challoner, så bedre matching skal det godt gjøres å finne!

Les mer på Sverres nye blogg:  http://lundevold.sverre-trial.com/#home 
Her skriver han fra tur og trening , akkurat nå altså Italia – som for en gangs skyld ikke er så mye varmere enn gamle Norge i desember!