Sverre Lundevold i Italia

Denne helga har det vært bikkjekaldt på motorsenteret, det har vært snø ned i 300 meters høyde med trafikk-kaos, og regn og vind både her og der. De trekkfuglene som eventuelt ikke har reist enda pakker antakelig på harde livet!
Sverre Lundevold har også dratt sørover, for å nytte høstferien best mulig: han er i solfylte Italia, i Firenze med Top Trial team. Der har han fått trene med blant annet Sara Trentini, Becky Cook – og fra fredag også Jack Challoner! De skal trene sammen hele neste uke også, og bedre matching kan Sverre neppe få.

Lørdag deltok begge i det italienske mesterskapet, der siste runde ble kjørt i Aprica – Valtellina. Resultater har ikke vært å få tak i, men fra Sverre vet vi i hvertfall at han kom på 10.plass. Ettersom han har reist ned med fly bruker han en lånesykkel der nede, og var ikke 100% fornøyd med den. Han fikk imidlertid gjort justeringer underveis så den gikk bedre mot slutten (prikker på rundene 34/19).
Sverre mente det var vanskelige seksjoner samt at lånesykkelen ikke hadde så mye krefter som den han har her hjemme. Heldigvis hadde de klart å finne minder som kunne noe engelsk !
Han ser nå frem til å trene sammen med Jack frem til neste søndag, før han må sette kurs hjemover. Sverre går på Kristiansand Katedralskole, på linja studiespesialisering med toppidrett. Dette gjør at han får bra tilrettelegging, og det er muligheter for flere treningsopphold med Top Trial Team utover vinteren 🙂 

(Værvarsel for Firenze på Yr:

Langtidsvarsel
Mandag10. oktober Tirsdag11. oktober Onsdag12. oktober Torsdag13. oktober Fredag14. oktober Lørdag15. oktober Søndag16. oktober Mandag17. oktober Tirsdag18. oktober
Klarvær Klarvær Klarvær Klarvær Klarvær Klarvær Klarvær Delvis skyet Klarvær
16° 19° 23° 25° 17° 18° 20° 22° 22°
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
Flau vind, 1 m/s fra vest-sørvest Flau vind, 1 m/s fra sørvest Svak vind, 3 m/s fra vest-sørvest Lett bris, 5 m/s fra nordøst Laber bris, 8 m/s fra nordøst Laber bris, 7 m/s fra nordøst Flau vind, 1 m/s fra nordøst Flau vind, 1 m/s fra vest-sørvest Stille, 0 m/s
Sverre Lundevold under EM-runden i Tyskland tidligere i år. Foto: Lundevold