Bilder fra Tanvald

Sverre tok 2.plassen sammenlagt i ungdomsklassen.

Sverre Lundevold vant altså sist lørdag youth-klassen i EM-runden i Tanvald, og tok også en klar andreplass sammenlagt. Det er ingen norske mannlige trialkjørere, uavhengig av årsklasse, som har klart noe tilsvarende. Takk til Marianne og Terje Lundevold for noen flere bilder!  

De norske jentene med reisefølge utgjorde en skikkelig supportergjeng som fulgte Sverre rundt. Kan ha vært utslagsgivende!

Gratulerer!

… og i serien «så stor han har blitt» tar vi med et bilde som viser Sverre under hans aller første reise til et internasjonalt mesterskap, i La Chatre 2006. Da var det riktignok Eilef som deltok, og Sverre måtte nøye seg med enhjulingen (dessverre, for det var mye å se på og langt til seksjonene ) Balansen var i orden da også!