Adam Raga tok seieren i Fort William

Adam Raga tok en knepen seier i dagens VM-runde i Fort William, foran Bou som har vunnet de siste fire rundene. Til slutt skilte en prikk – 30 mot 31, og det var like jevnt om tredjeplassen: Den knep Fujinami med 49, mens Cabestany på fjerde fikk 50, og disse to ligger dermed likt i poengsammendraget etter seks runder! Lampkin lyktes dessverre ikke og havnet helt nede på åttende.
I juniorklassen tok Pol Tarres en litt overraskende seier foran Alfredo Gomez, som har dominert klassen hittil – begge på 36 prikker, og med god margin til Fransesc Moret på tredjeplassen (46).
I Youth gjorde Jack Sheppard som han hadde varslet på forhånd, og vant foran Steven Coquelin og Giacomo Saleri. Sheppard økte dermed ledelsen i sammendraget igjen, slik at han nå ligger 9 poeng foran Cedric Tempier, som ble nr 4 i dagens løp. Stephen Coquelin knep også litt innpå Saleri i sammendraget, og ligger nå bare fire bak i kampen om bronseplassen.

Ingen norske eller skandinaviske deltakere denne gangen. Vi får håpe det er hold i ryktene om at ferjelinja til Skottland kanskje startes opp igjen, så det blir lettere å reise!

Resultater hos Trialscentral