Produktnytt: Wilbers støtdemper for Gas Gas

Wilbersdemper for GasGas
Wilbersdemper for GasGas. Foto: Maarten Mager

De ulike merkeprodusenten og importørene fører jo en rekke spesial- komponenter for videreutvikling av den enkelte sykkel, men det er verdt å huske på at andre produsenter også leverer tilpasset utstyr!
Maartens Import fører bl.a Wilbers støtdempere, som også har racingmodeller for bl.a trial.  Fra før finnes dempere tilpasset Beta Evo og Rev3 og  Sherco. Maarten Mager har selv sørget for å ta med en 2011 GasGas til fabrikken for å få tilpasset en modell, som nå kan leveres etter spesifikasjoner, og skriver i en pressemelding: » Den tyske støtdemper produsenten har nå fått frem en støtdemper for GasGas trialmodeller. Demperen passer på alle 2010/11 modeller fra 125 til 300. Det var sykkelen til Martin Fjermedal som ble tatt med til Tyskland for å bli testet med original Sachs demper og deretter ombygget med en tilpasset Wilbers demper. Wilbers er ikke bare kjent for tysk kvalitet med lang holdbarhet – men også for sine optimale tilpasninger. Fjermedal kjørte første gang med demperen på sist helgas Sør-Cup og uttaler
seg med begeistring over sin nye backfjæring. Prisen på slik demper er kr.4.840.- inkl mva. ved bestilling må man oppgi ca førervekt med kjøreklær.
Demperne kan overhales,  og servicen utføres her i Norge.
Importør: Maarten’s Import, Skogly, 4768 Engesland t.915 52 903″