Team Norway Trial inviterer til nytt opptak

Marius Dammyr, ansvarlig hovedtrener for team Norway Trial, inviterer til nytt opptak for neste periode. Han skriver: 

I forbindelse med Norges cupen i Trøgstad skal TNT ha sitt første opptak for året. Teamet består per dags dato av 6 kjørere (Håkon Pedersen,Ib Vegard Kaasa Andersen,Kristoffer Leirvaag, Sverre Lundevold, Martin K Karlsen og Marius Kristiansen). Trenere er Joa Hindren og Marius Dammyr. Vi har allerede utøvere som hevder seg i toppen og som har langsiktige mål. Her jobbes det med systematisk tilrettelegging av trening i hverdagen for utøverne. TNT holder på med toppidrettssatsing og har som hovedmål å få utøvere på toppnivå i verden. TNT har gjennomsnittlig ca 40 samlingsdøgn i året og man blir pålagt å delta på samlinger (de som blir satt opp) og internasjonale løp (fra man er 16 år). Målgruppen er 13-17 år for førstegangsinntak. Har du lyst til å søke, ta kontakt med hovedtrener Marius Dammyr på telefon 91109646 eller mail mariusdammyr@gmail.com.

Mvh Marius Dammyr

Mer om teamet kan du finne ut på NMFs nettsider om teamet  eller  TNT på Facebook
Både teamet og flere av utøverne har trent mye hos Jordi Pasquet i nord-Spania, se f.eks Trialavisas omtale. Noen av medlemmene i TNT har også egne hjemmesider der de legger ut informasjon og bilder, sjekk lenkesiden øverst!

En kommentar om “Team Norway Trial inviterer til nytt opptak”

Det er stengt for kommentarer.