Vellykket MC-messe

På Lillestrøm var det mye folk og sterke vårfornemmelser da MC-interesserte samlet til messe for både forhandlere og idrett. Motorsportforbundet var på plass, det var en egen hall med opvisning i mange ulike grener og mye lekkert å se. Team Norway Trial stilte med oppvisning flere ganger i løpet av de tre dagene messa pågikk, og det var også oppvisninger på bl.a. pocketbike og supermotard.

Av trialforhandlerne var Motorsyklisten på plass, og også Trialavisas far og nestor Maarten Mager hadde en stand.

Trafikkforum hadde lagd en ferdighetskonkurranse, der det var om å gjøre å kjøre scooter så sakte som mulig gjennom en løype. Heller rått parti, vinner av hovedpremien (Førerkort tung MC!) var Ib Vegard med rundt 13 minutter, foran Sverre Lundevold og Martin Hemmer – beste ikke-trialkjører brukte 5-6 minutter, som også var et veldig godt resultat. (Her bør trialklubben kanskje gi vedkommende en trøstepremie i form av trialkurs?)

Flere bilder fra messa, tatt av Kristian Tjessem, finner du på sidene til Norsk Varemesse her , og på fotografens egen side – der bl.a  bildet nedenfor finnes!