9. runde. Italia
Startside ] Opp ] 1. runde England ] 2. runde Frankrike ] 3. runde, Toulouse ] 4. runde, Granada ] 5. runde Barcelona ] 6. runde St. Petersburg ] 7. runde, Milano ] 8. runde Lisboa, Portugal ] [ 9. runde. Italia ] 10. runde Argentina ] 11. runde Belfast GB ] 12. runde Finale i Ibiza ]

post@trialavisa.no Tlf :90 77 61 06

10.03.05

Raga "nesten" verdensmester.

Ved å ta en ny seier i italienske Livorno, trenger han bare å slå Cabestany i neste løp for å sikre årets tittel.

Det ble kjørt en innledning med 7 seksjoner som måtte kjøres på maks 11 minutter.  Gjestekjøreren Orizio åpnet ved å nulle den første seksjonen, men så ballet det på seg med femmere i de neste 6. Han kunne trøste seg med at Lampkin fikk 1 prikk i den første seksjonen. Lampkin viste på nytt at han har sine problemer i år. Fajardo stilte med store forventninger men slo en real salto i kvalifiseringen og konsentrasjonen uteble deretter. Fujinami hadde en god dag og fikk en fortjent 3. plass i kvalifiseringen. "Wild Card" Toni Bou viste på nytt fin kjøring ved å ta plassen foran Lampkin.

Vektløse tilstander ? Fujinami.  Pallen med Caby, Adam og Fujigas. Foto: Octagon

Finalen ble på nytt dominert av Raga mens Fujigas fikk fin klaff i flere seksjoner. Antall prikker på bare 7 seksjoner viser hvor vanskelig det var. Neste løp går i Buenos Aires (noen lange reiser i år !) og der kan Raga sikre tittelen dersom han holder seg foran Cabestany, en meget sannsynlig situasjon.