10. runde Argentina
Startside ] Opp ] 1. runde England ] 2. runde Frankrike ] 3. runde, Toulouse ] 4. runde, Granada ] 5. runde Barcelona ] 6. runde St. Petersburg ] 7. runde, Milano ] 8. runde Lisboa, Portugal ] 9. runde. Italia ] [ 10. runde Argentina ] 11. runde Belfast GB ] 12. runde Finale i Ibiza ]

post@trialavisa.no Tlf :90 77 61 06

14.03.05

Raga verdensmester !

For første gang ble det kjørt et indoor stevne i Argentina, 6 kjørere fra Europa kom til start.

Det ble et spektakulært løp, til dels av følgende 2 grunner: Løpet var ekstrem vanskelig og seksjonene var bygget opp på en for førerne uvant måte - derved ble det mange femmere. Den andre grunnen var et fantastisk entusiastisk publikum, argentinerne var helt med og en må nok regne med at dette var en stor reklame vor sporten i dette fjerne landet.

Raga vant ikke, det gjorde Fajardo som derved tok sin første seier i et VM løp. Raga på sin side trengte ikke mer en en plassering foran Cabestany for å sikre tittelen, Raga ble 2. og Cabestany var helt utafor ved å ta sin dårligste plassering for sesongen. Som en illustrasjon for vanskelighetsgraden i kvalifisering kan det nevnes at Raga tok 13 prikker av 15 mulige i de første 3 seksjoner. Cabestany ble publikums favoritt ved at han hadde 2 nuller i kvalen, men med femmere i resten hold det altså ikke til finale.

Dessverre har vi i skrivende sund ikke mottatt noen bilder fra Argentina.