3 og 4. Runde Japan
Startside ] Opp ] 1. Runde, Portugal ] 2. Runde i Spania ] [ 3 og 4. Runde Japan ] 5 og 6. Runde, USA ] 7. runde i Andorra ] 8. og 9. runde i Frankrike ] 10. og 11 runde, Italia ] 12. runde England ] Tyskland nest siste runde ] Finale i Belgia ] VM Lag + kvinner 05 ] VM Kvinner 2005 ]

post@trialavisa.no Tlf :90 77 61 06

24.0.5.05

Fuji og Caby vinnere.

Reisen til landet med den oppegående sol var lang for de fleste og endelig kunne fjorårets verdensmester Fujinami ta en seier, mens Cabestany overtok ledelsen.

I år skiftes det med helger som har 1 eller 2 runder, i Japan kjørtes 2 runder og bra var det pga. en så lang reise for de fleste. Hele verdenseliten var på plass og i tillegg deltok en rekke nasjonale førere. Dette viste at også i Japan er det langt fra toppen til bunnen, de japanske gjestekjørerne lå fra 109 til 140 prikker.

Fujinami vant med klar margin på lørdag mens 2. til 5. plass ble skilt med 2 prikker. Til en avveksling regnet det denne gangen IKKE i Japan, men som vanlig der borte var vel halvparten av seksjonene satt opp kunstig.

Til søndagen var seksjonene noe endret, Raga overraskede med å kjøre første runden på 0 prikker, men falt av i annen runde. Cabestany vant med 1 prikk over Lampkin. Derved overtok Albert ledelsen i VM.