11 Runde Andorra
Startside ] Opp ] 1+2. Runde Irland ] 3+4. Runde Portugal ] 5+6 Runde Japan ] 7+8 Runde USA ] 9+10 Runde, Frankrike ] [ 11 Runde Andorra ] 12+13 Runde ] 14. unde Spania ] Finale runder i Sveits ] Lag VM 2004 ] VM Kvinner 2004 ]

post@trialavisa.no Tlf :90 77 61 06

30.06.04

Raga suveren i Andorra.

Med en suveren seier klatret Raga opp til 2. plass i sammendraget.

Med til historien hører at Dougie Lampkin kom på 7. plass - et for ham å være katastrofalt resultat. Seksjonene i Andorra var riktig nok skreddersydd for det som Adam Raga liker: Tørr jord og trange seksjoner med mye knut, i tillegg var været ekstrem varmt.

Raga vant ikke bare - han utklasset konkurrentene, normalt skiller det svært lite i toppen av en VM runde, men i Andorra hadde Raga 7 prikker til gode på 2. mann Fujinami. Lampkin var oppe det 4 dobbelte en Rapa og betegnet sitt eget løp som en disaster.

I Andorra ble det bare kjørt en dag, i motsetning til "normalt" som er 2 runder i en helg.