Siste 2 runder
Startside ] Opp ] 3. Runde GB ] 4 Runde Tyskland ] 5 Runde Frankrike ] 6. runde Spania ] 7.Runde Pesaro ] 8. runde Lisboa ] Raga verdensmester ] [ Siste 2 runder ]

post@trialavisa.no Tlf :90 77 61 06

22.03.04

Cabestany vinner finalen, Fujigas tar sølv.

Pga en runde annullering ble de siste 2 runder kjørt like etter hverandre på henholdsvis 20. i Frankrike og 21. mars i Tyskland.

At Adam Raga er en verdig vinner viste han ved også å vinne den nest siste runden den 20., derved har han vunnet 7 runder og sitt 2. innendørs VM. I kvalifiseringen fikk han jevn konkurranse av Lampkin mens Fujinami tapte med en prikk mot Cabestany  . I finalen motte Lampkin ta til takke med 3. plassen, derved tok han bare et poeng fra Fujinami. Cabestany (verdensmester fra 2002) noterte en av sine beste plasseringer denne vinteren med 2. plassen.

6. Jarvis, 13

Den 21. hadd gjengen flyttet seg til Tyskland. Overraskelsen ble Albert Cabestany, men før hans finaleseier ble det meget jevnt i kvalifiseringen. Tre førere på 3 prikker fulgt av Fujinami med 4. De to gjestekjørere (med ingen ringere en den tyske mester Stanghøner) fikk fullt hus av prikker, noe som bare understreker vanskelighetsgraden. I finalen briljerte Cabestany ved å vise seg helt suveren. Fujigas tok 3. og hold derved sølvplassen. At Lampkin havnet sist med 19 prikker viser bare at briten enten ikke er i form eller begynner å miste grepet. Det blir spennende å se styrkeforholdet om 2 uker - når utendørs VM starter.

Cabestany og Raga. Foto: Todo Trial