Raga verdensmester
Startside ] Opp ] 3. Runde GB ] 4 Runde Tyskland ] 5 Runde Frankrike ] 6. runde Spania ] 7.Runde Pesaro ] 8. runde Lisboa ] [ Raga verdensmester ] Siste 2 runder ]

post@trialavisa.no Tlf :90 77 61 06

16.03.04

Raga tar en ny tittel !

Ved den 9. runden i Granada (Spania) tok Raga sin 6. seier denne sesongen og sikret seg tittelen - to runder før VM slutten.

Adam Raga er den verdige vinneren av årets Indoor VM. med en ny seier - den 5. på rad, kan ingen  konkurrenter innhente ham. Med Fujinami på 3. plass, passerte denne også Lampkin, Lampkin på sin side misset på nytt finalen, det gjenstår altså kampen om 2. plassen i sammendraget på de siste to runder.

Cabestany startet med å lede de første 5 seksjoner i kvalifiseringen, men så kom tabbene. Raga klarte seg med 9 prikker mot Fujigas sine 11, derved viste japaneren på nytt at han har fått skikkelig tak på Indoor teknikken. Freixa sikret seg 3. og derved plass i finalen, just en prikk foran Jarvis. Dougie Lampkin er tilsynelatende i en formdal og ødela for seg selv ved å ta 4 femmere i kvalifiseringen. Kampen om sølv blir nå mellom de 2 REPSOL stallkamerater Fujinami og Lampkin, ikke lett for sist nevnte når japaneren ligger 3 poeng foran.   Foto: TODO TRIAL