8. runde i Italia
Startside ] Opp ] 1. Runde i Spania ] 2. Runde i Portugal ] 3. og 4. R. i USA ] 5. og 6. Runde Japan ] 7. Runde i Frankrike ] [ 8. runde i Italia ] 9. runde i Polen ] 10. runde England ] Andorra, nest siste ] VM-Kvinner 06 ] Raga Verdensmester 06 ] VM-Lag 06 kvinner og menn ]

post@trialavisa.no Tlf :90 77 61 06

06.07.06

VM poeng til Norge !

Les brevet fra Sara Hemmer.

LØRDAG: I dag var det godt over 30 grader i skyggen, og dette tok hardt på. Fredrik Strand Larsen klarte seg tross alt best av de norske, og kom til slutt på 20 plass etter to ganske jevne runder. Martin Hemmer startet med å måtte rett tilbake til depotet etter start, men kom i gang etter hvert og fikk tilslutt 23 plass, etter en historisk dårlig 2.runde !
Eilif Lundevold holder stadig humøret oppe og fikk i dag 25 plass og 136 prikker. I seniorklassen kom Mardon Moi seg til mål i dag ? 21 plass er vel litt under forventningene men han smiler, og satser på å få til det han vet han kan under VM runden i morgen!

Dagens beste nordiske var igjen Emil Gyllenhammar, som etter 1 runde lå oppe blant de 6 beste- men fikk  etter hvert 9 plass ? men likevel forbedring fra sist helg.

SØNDAG:
VM poeng i trial til Mardon Moi!

Vi svetter stadig i varmen, men dagen i dag har vært både ?kjøligere? ( hermetegn fordi det stadig er rundt 30 grader ) og ikke minst mer gledelig sett med norske øyne.
Mardon Moi tok i dag en flott 11. plass i junior VM. Mardon måtte jo  bryte begge dager i runden i Frankrike, men fikk i dag bedre grep på kjøringa og tok sine første VM poeng. I Youth-klassen var Fredrik Strand Larsen igjen beste nordmann på 21 plass, denne gangen tett fulgt av Martin Hemmer to plasser og 6 prikker bak. Eilif Lundevold har også hatt det bedre i Italia, i dag ble det 25 plass med 125 prikker.  En ting våre gutter kan trene enda mer på er å sloss for sin plass i køen ? her er det ikke snakk om ?sniking? men bastant fysiske inntregning og tilløp til håndgemeng.
 I dag var det flere kjørere som pådro seg tidsprikker, og også en del som ga opp, klipte 5 og dro forbi til de var foran det verste rushet.

Seksjonene var stort sett løs jord - veldig løs jord!-  med litt fjell, og vanskelige nok!

I juniorklassen spisses nå kampen om sammenlagtseieren ytterligere, med Oliveras på 3 plass er det  nå Daniel Gibert som leder med 140 poeng, ett poeng foran Oliveras og tre foran Michael Brown. I seniorklassen har Adam Raga en betryggende ledelse, men taper stadig terreng til ? forfølgerne? etter at han igjen havnet utenfor pallen!